Het schilder atelier van Henk Nijenhuis

Schilderworkshop Zwolle

Een hele middag schilderen bij de kunstenaar in zijn atelier- aan - huis! Henk geeft regelmatig leerzame en creatieve workshops in zijn atelier in Zwolle. Vanuit het hele land komen de deelnemers naar zijn atelier om de verschillende stijlen en technieken te leren.

Na een korte introductieles met een demonstratie schilderen, leer je paletgebruik, kleuren mengen en verschillende technieken. Daarna ga je, onder professionele begeleiding van Henk als groep of individueel een eigen kunstwerk maken. Een zeer relaxte en gezellige workshop voor beginners en/of gevorderden. Aan het eind van de middag heb je veel kennis opgedaan en ga je gegarandeerd met een mooi schilderij naar huis!

NU OOK MASTERCLASS SCHILDEREN !! Hier wordt dieper op technieken, tools, tips & tricks ingegaan. Zie hiervoor linkerkolom.

SCHILDEREN WAT JIJ WILT De thema's bij de geplande workshops zijn geen verplichte onderwerpen. Tijdens alle workshops kun je natuurlijk ook werken aan een eigen gekozen onderwerp of met één van de andere thema's aan de slag gaan. Enkele voorbeelden aan onderwerpen staan in de linkerkolom.

WANNEER JIJ WILT Je kan je aanmelden voor een geplande schilderworkshop, zie voor data de linkerkolom, via ons email-adres of het aanmeldformulier. Zie hieronder of ga naar contact. Vermeld de datum, het aantal personen en welk thema ( onderwerp ) je wilt gaan schilderen. Natuurlijk mag je dit ook nog op de dag van de workshop bepalen. Wil je een ultieme schilderboost met volledige aandacht van Henk zonder andere deelnemers? Dan raden wij je een 1-on-1 workshop ( priveles ) aan. We prikken dan samen een datum. Ook bedrijven & scholen kunnen Henk inhuren voor een creatieve workshop. Mail of bel ons voor meer informatie. Bij grotere groepen kan de workshop ook op lokatie of met een zelfgekozen thema gegeven worden. Een workshop is bijvoorbeeld erg leuk voor een bedrijfsuitje, familiedag, vriend(innen)dag, reünie en vrijgezellenfeest.

Wil je meteen aan de slag en Henk de basis vooraf in artistieke lijnen op doek laten zetten? Stuur dan je foto of ontwerp minimaal 1 week van tevoren (in goede resolutie) naar info@henknyenhuis.nl. Hiervoor rekenen we een vergoeding van € 15,- (per gezicht).

Aanvang (geplande) Workshops: 13.00 - 16.00 uur. Masterclass: 13.00 - 17.00 uur

Voor Data Workshops zie linkerkolom of Home.


prijzen (per persoon):
- Masterclass schilderen & Workshop Vermeer (incl. basisopzet in artistieke lijnen door de maestro zelf): € 80,00 incl. materialen * Veel technieken, tips & tricks van Henk.
- Workshop schilderen: € 55,00 incl. materialen * Lekker los met verf!
- 1-on-1 workshop ( priveles ): € 250,00 incl. materialen *
- Kinderen (6 tot 21 jaar) Masterclass: € 57,50
- Kinderen (6 tot 21 jaar) Workshop Schilderen: € 45,00

MATERIALEN: - standaard doek 50 x 50 cm (Je doek upgraden tegen meerprijs kan)
- acrylverf en kwasten
- koffie en thee
- drankje en hapje

* inclusief 21 % btw.

#

Samen inspirerend bezig in het atelier

Aanmeldingsformulier

Heb je deelgenomen aan een workshop van Henk en wil je je ervaring delen met anderen? Laat dan een comment achter.