Het schilder atelier van Henk Nijenhuis

Schilderworkshop Zwolle

Henk geeft regelmatig leerzame en creatieve workshops met diverse thema's in zijn atelier in Zwolle (zie linkerbalk). Vanuit het hele land komen de cursisten naar zijn atelier om de verschillende stijlen en technieken te leren.

Na een korte introductieles met een demonstratie schilderen, leer je paletgebruik, kleuren mengen en verschillende technieken. Daarna ga je, onder begeleiding van Henk als groep of individueel een eigen kunstwerk maken. Een zeer relaxte en gezellige workshop voor beginners en/of gevorderden. Aan het eind van de middag heb je veel kennis opgedaan en ga je gegarandeerd met een mooi schilderij naar huis!

SCHILDEREN WAT JIJ WILT De thema's bij de geplande workshops hiernaast zijn geen verplichte onderwerpen. Tijdens alle workshops kun je natuurlijk ook werken aan een eigen gekozen onderwerp of met één van de andere thema's aan de slag gaan.

WANNEER JIJ WILT Aanmelden voor een workshop schilderen gebeurt doorgaans individueel maar is ook als groep mogelijk. We prikken dan een datum wanneer iedereen kan. Een workshop is bijvoorbeeld erg leuk voor een bedrijfsuitje, familiedag, reünie en vrijgezellenfeest. Bij grotere groepen kan de workshop ook op lokatie of met een zelfgekozen thema gegeven worden.

Wil je meteen aan de slag en Henk de basis vooraf in artistieke lijnen op doek laten zetten? Stuur dan je foto of ontwerp minimaal 1 week van tevoren (in goede resolutie) naar info@henknyenhuis.nl. Hiervoor rekenen we een vergoeding van € 15,- (per gezicht).

Aanvang (individuele) Workshops: 13.00 - 17.00 uur


prijzen (per persoon):
- Alle workshops: € 75,00 inclusief materialen

- Kinderen (6 tot 21 jaar): € 57,50

MATERIALEN: - standaard doek 50 x 50 x 4 cm
- acrylverf en kwasten
- koffie en thee
- drankje en hapje

Je kan je standaardformaat doek van 50 x 50 x 4 cm upgraden! We verrekenen de prijs!

#

Samen inspirerend bezig in het atelier

Vraag informatie

Heb je deelgenomen aan een workshop van Henk en wil je je ervaring delen met anderen? Laat dan een comment achter.