foto workshop Pop Art

Workshop "Pop Art"

Popular Art, kortweg "Popart" is een zeer herkenbare kunststroming, ontstaan eind jaren '50 van de vorige eeuw. Alledaagse zaken uit stripverhalen, reclame, televisie, tijdschriften en bekende personen worden op het doek verwerkt tot kunst. Na deze workshop kun je jezelf met speels gemak in het rijtje Warhol, Lichtenstein en Richard Hamilton zetten met je eigen "Popart Painting".

Na een korte introductieles over het thema met een demonstratie schilderen, leer je paletgebruik en kleuren mengen. Daarna ga je onder begeleiding van Henk je eigen schilderij maken.

SCHILDEREN WAT JE WILT? Het thema is geen verplicht onderwerp. Tijdens alle workshops kun je natuurlijk ook werken aan een eigen gekozen onderwerp of met één van de andere thema's aan de slag gaan.

Bij de workshop Popart zet Henk eventueel de basis voor je op doek (stuur dan 1 week van te voren een voorbeeld/foto (resolutie groter dan 500 kb) op naar ons e-mail adres). Kosten per gezicht 15,- Zo kun je direct lekker aan de slag met schilderen en een leuk schilderij maken.

Een leerzame en creatieve schilderworkshop. Aan het einde van de middag ga je gegarandeerd met een mooi schilderij naar huis!

klik hier voor het prijsoverzicht

#

"Here's Johnny" - Jack Nicholson

Bij alle workshops is bij de prijs inbegrepen: - standaard doek 50 x 50 cm (Upgraden doek kan)
- verf en kwasten
- koffie en thee
- hapje en drankje

AanmeldingsformulierNu aanmelden

Heb je deelgenomen aan deze workshop en wil je je ervaring delen met anderen? Laat dan een comment achter.