foto workshop intuitief schilderen

Workshop "Mixed Media"

Mixed media is een kunstvorm die ernaar streeft om verschillende kunstmedia in een logische of onlogische co-existentie bij elkaar te plaatsen. Bijvoorbeeld: een schilderij dat bestaat uit verf, inkt, touwen, krantenpapier en gedroogde bladeren. Dit is geen multimediakunst.

Bij het creëren van een kunstwerk, behorende tot de gemengde techniek (of mixed media), is het voor een kunstenaar belangrijk de juiste materialen en de juiste procedures te kiezen. Er moet voldoende droogtijd in acht genomen worden tussen het aanbrengen van de lagen van het werk om tot een stevig en coherent geheel te komen.

Verzamel voor deze creatieve workshop allerlei foto's ; plaatjes; teksten; gedichten van het internet (even uitprinten) en of uit glossy magazines. In combinatie met acrylverf en mediums maak je een fantastisch mooi en hip collage-achtig schilderij of terwijl mixed media schilderij.

Alle in het atelier aanwezige materialen, zoals sjablonen / bladgoud / letters staan tot je beschikking. Ga lekker los! Henk zal je tijdens het schilderproces begeleiden en hij geeft je handige tips en adviezen.

Gezelligheid en genieten staan voorop.

SCHILDEREN WAT JE WILT? De thema's bij de geplande workshops hiernaast zijn geen verplichte onderwerpen. Tijdens alle workshops kun je natuurlijk ook werken aan een eigen gekozen onderwerp of met één van de andere thema's aan de slag gaan. Henk zal je dan individueel begeleiden.

Een leerzame en creatieve schilderworkshop. Aan het einde van de middag ga je gegarandeerd met een mooi schilderij naar huis!

Wil je schilderen op een groter doek? Dat kan! Geef dit aan bij je aanmelding, dan verrekenen we het prijsverschil met het standaardformaat doek.

klik hier voor het prijsoverzicht

#

Verf op doek

Bij deze workshop is bij de prijs inbegrepen: - standaard doek 50 x 50 cm (Upgraden doek kan)
- verf en kwasten
- koffie en thee
- hapje en drankje

Aanmeldingsformulier

Heb je deelgenomen aan deze workshop en wil je je ervaring delen? Laat dan een comment achter.