foto workshop Dikke dames schilderen

Workshop "Dikke Dames schilderen"

Met een heerlijk fout vooroordeel over voluptueuze dames gaan we met deze workshop aan de slag. Denk aan een vleugje ondeugd, humor, kleurrijke karakters en natuurlijk mooie wulpse rondingen, allemaal samengevat in een zelfgemaakt kunstwerk. Niet alleen de "Dikke Dames" op het canvas krijgen een gulle lach maar ook deze workshop zelf is een plezier om aan deel te nemen.

Na een korte introductieles over het thema leer je paletgebruik en kleuren mengen. Daarna ga je onder begeleiding van Henk je eigen schilderij maken.

SCHILDEREN WAT JE WILT? Het thema is geen verplicht onderwerp. Tijdens alle workshops kun je natuurlijk ook werken aan een eigen gekozen onderwerp of met één van de andere thema's aan de slag gaan.

Tijdens de workshop ga je zelf met behulp van Henk de basis op doek zetten. Henk geeft tips en adviezen en een demonstratie schilderen, ook helpt hij je waar nodig.

Een leerzame en creatieve schilderworkshop. Aan het einde van de middag ga je gegarandeerd met een mooi schilderij naar huis!

klik hier voor het prijsoverzicht

#

Het resultaat van een middagje "Dikke Dames"

Bij alle workshops is bij de prijs inbegrepen: - standaard doek 50 x 50 cm (Je kan je doek upgraden)
- verf en kwasten
- koffie en thee
- hapje en drankje

Aanmeldingsformulier

Heb je deelgenomen aan deze workshop en wil je je ervaring delen met anderen? Laat dan een comment achter.