foto workshop individueel

(Besloten) workshop voor bedrijven & groepen

Een "op maat gesneden" workshop voor bedrijven en groepen. Een creatieve dag als bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest. Samenwerken aan een schilderij geeft een boost aan de onderlinge verstandhoudingen en communicatie.

Deze inspirerende workshops met een hoge "fun factor" verbeteren de prestaties en betrokkenheid van uw medewerkers bij uw bedrijf. En wat is er mooier voor de uitstraling van uw bedrijf dan een door uw eigen medewerkers gemaakt kunstwerk in uw ontvangsthal of afdeling?
Klik hier voor enkele suggesties van thema's tijdens een dag teambuilding.

Ook voor een familiedag, kinderfeestje, vriend(inn)endag of reünie is de schilderworkshop een bijzonderder plezierig en creatief uitje. In overleg bepalen we een thema of techniek waarmee we gaan werken. Dat kan een individueel schilderij zijn, maar ook een een gezamenlijk gemaakte graffiti, een geschilderd groepsportret of een muurschildering.

Groepen (minimaal 8 personen per workshop) kunnen zowel in het atelier in Zwolle als op locatie aan de slag. Henk geeft een introductie over de bedoeling van de workshop en geeft uitleg over schildertechnieken en materialen. De workshops worden altijd zeer positief ontvangen en in een ontspannen sfeer gegeven. Plezier staat voorop.

Groepen ontvangen een aantrekkelijke korting. Afhankelijk van aantal aanmeldingen, tijdsduur, locatie en thema zijn de prijzen vanaf € 50,00 per persoon excl. 21 % btw

Standaardworkshop is inclusief: - standaard doek 50 x 50 cm
- verf en kwasten

neem contact op voor meer info of een passende offerte

Extra opties: Basis opzet op doek door Henk: vanaf € 15,00 p.p.
Grotere formaten doek: in overleg o.b.v. formaat
Fotokopie van je onderwerp: € 2,00 p.s.
Koffie en thee (niet op lokatie): € 2,50 p.p.
Hapje en drankje -home- made-tapas- (niet op lokatie): € 10,00 p.p.
Uitgebreide (externe) catering/lunch: op aanvraag
ANDERE WENSEN? VRAAG GERUST!

#

dagje teambuiding - thema "Graffiti"

Bij een workshop op lokatie buiten Zwolle worden reiskosten berekend

Aanmeldingsformulier

Heb je deelgenomen aan deze workshop en wil je je ervaring delen met anderen? Laat dan een comment achter.