Cursus schilderen met acryl

cursus vrij schilderen bij Henk Nijenhuis

Een leerzame en creatieve schildercursus van 8 weken met een lesduur van ruim 2 uur per cursusdag. Voor zowel beginners als gevorderden. Jij geeft aan wat jij wilt leren, dit kan o.a. abstract, landschap-, portret- of naar waarneming schilderen zijn. Henk speelt hier op in. In een kleine groep met veel individuele aandacht ga je in je eigen tempo aan het werk. Naast de persoonlijke begeleiding geeft Henk tijdens de cursus ook groeps- en individuele demonstraties in verschillende technieken.

Henk Nyenhuis is professioneel kunstenaar en bevoegd docent Beeldende Vorming. De cursussen worden gegeven in zijn moderne atelier in Zwolle. Daar creëert hij met de cursisten een ontspannen en inspirerende sfeer. Een ideale omgeving om je talent te ontplooien. Aan het einde van de cursus kun je met een schat aan theoretische en praktische kennis zelf aan de slag. Tijdens de schildercursus ligt de nadruk niet op het presteren. Dat moeten we dagelijks al genoeg. Ontspannen en creatief schilderen staat voorop.

Prijs 4 weekse schildercursus op maandagavond: € 130,00 inclusief alle materialen*

Prijs 8 weekse schildercursus alle andere dagen: € 230,00 inclusief alle materialen*

Materialen *: een 3D-doek met het formaat 50 x 50 x 4 cm   |  acrylverf, gebruik van kwasten, paletmessen, sjablonen, beamer & schorten  |   koffie en thee  |   21 % btw  |  

Les gemist? Inhalen kan als er een plekje vrij is in de periode waarvoor je je hebt opgegeven. Zie hiervoor het rooster in het atelier. Restitutie van cursusgeld voor gemiste dagen is niet mogelijk.

#

leerzaam en inspirerend

Voor meer informatie of direct online aanmelden:
klik op de knop hieronder voor het aanmeldformulier of bel 038-4224336.

info of aanmelden

Heb je deelgenomen aan een schildercursus van Henk en wil je je ervaring daarover delen met anderen? Laat dan hieronder een comment achter via Facebook of email.