Henk Nyenhuis Schildercursus & Schilderworkshop Zwolle


Cursus tekenen & schilderen.

cursus vrij schilderen bij Henk Nijenhuis

Een leerzame en creatieve teken - & schildercursus 8 weken met een lesduur van ruim 2 uur per cursusdag. Voor zowel beginners als gevorderden. Jij geeft aan wat jij wilt leren, dit kan o.a. abstract, landschap-, portret- of naar waarneming tekenen of schilderen zijn. Henk speelt hier op in. Met veel individuele aandacht ga je in je eigen tempo aan het werk. Naast de persoonlijke begeleiding geeft Henk tijdens de cursus ook groeps- en individuele demonstraties in verschillende technieken.

Leer - OUT-OF-THE BOX - tekenen & schilderen! Voor wie niet kan tekenen, maar wel kan en wil (leren) schilderen is er de beamer. Hiervan mag je tijdens de schildercursus gebruik van maken. Daarmee projecteer je een foto op het doek en heb je verhoudingen meteen goed! Dit is zeker GEEN MUST, je mag ook tekenen en schilderen naar waarneming of gebruik maken van een hokjesrooster / raster. Het gaat immers om jouw ontwikkeling.

Henk Nyenhuis is professioneel kunstenaar. Na het behalen van zijn diploma aan de Lerarenopleiding Beeldende Vorming is Henk zich gaan richten op het maken van Muurschilderingen en Schilderijen. Daarnaast geeft hij Teken & Schildercursussen / Workshops in zijn studio in het appartementencomplex waar hij tevens woont thuis in Zwolle. Daar creëert hij met de deelnemers een ontspannen en inspirerende sfeer. Een ideale omgeving om je talent te ontplooien. Aan het einde van de cursus kun je met een schat aan theoretische en praktische kennis zelf aan de slag. Tijdens de teken- & schildercursus ligt de nadruk niet op het presteren. Dat moeten we dagelijks al genoeg. Ontspannen en creatief tekenen & schilderen staat voorop.

2022: De 8-weekse teken-& schildercursus start op de maandag-, dinsdag- en woensdagmorgen; maandag,- dinsdag-, woensdag-, donderdagavond en donderdagmiddag. Kleine groepen, veel individuele begeleiding max 4 a 5 deelnemers met i.v.m 1,5 meter. PRIJS:€ 250,00 inclusief alle materialen*

LET OP ! Prijzen zijn inclusief materialen.

Materialen *: 1 acrylverfpapier, gebruik van kwasten, houtskool, (kleur / aquarel) potloden, paletmessen, sjablonen, paletten, beamer & schorten  |   koffie en thee  |   21 % btw  |   Een schildersdoek kan je in Henks studio aanschaffen, diverse formaten aanwezig!

LET OP: Restitutie van cursusgeld voor gemiste dagen is niet mogelijk.

#

leerzaam en inspirerend

Voor meer informatie of direct online aanmelden:
klik op de knop hieronder voor het aanmeldingsformulier of bel 038-4224336 of mail naar info henknyenhuis.nl.

Aanmeldingsformulier

Heb je deelgenomen aan een teken - & schildercursus van Henk en wil je je ervaring daarover delen met anderen? Laat dan hieronder een comment achter via Facebook of email.