LET OP: onderstaand formulier is niet geschikt om je aan te melden voor de schildercursus. Voor aanmeldingen voor de cursus klik je hier.

Contactformulier


 


 

contact

We hebben onze uiterste best gedaan om je via deze website van alle informatie te voorzien. Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt dan kun je contact met ons opnemen via het formulier hiernaast. We zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Aankoop en verhuur van werken

Voor zover nog beschikbaar zijn de schilderijen van Henk te koop. Heb je interesse vul dan het formulier hiernaast in en vermeld in je bericht de naam van het gewenste schilderij. Wij informeren je dan verder.

Aanmelden schildercursus

Aanmelden voor de schildercursus kun je niet doen met dit formulier. Ga daarvoor naar deze pagina en vul je gegevens in.

Aanmelden workshop schilderen

Aanmelden voor de workshops gaat makkelijk en snel via het contactformulier hiernaast. Je ontvangt dan direct een bevestiging en we sturen je binnenkort een aanvullende email met alle relevante informatie.

Persoonlijke afspraak

Heb je interesse in het werk van Henk en wil je graag meer zien? Bel /mail dan met Henk voor een afspraak.

Contactgegevens:

 • Adres:

  Studio Henk Nyenhuis
  Mombaerstraat 55
  8022 RL Zwolle

 • Telefoon:

  06 - 18467773

 • Email:

  info@henknyenhuis.nl

 • KvK nummer:

  05081890

 • ING Bank:

  NL80 INGB 0004939372

 

Locatie en bereikbaarheid:

Disclaimer en auteursrecht:

De op deze website afgebeelde gegevens, inclusief tekst, foto's, en illustraties zijn eigendom van Henk Nyenhuis. De gehele inhoud van deze website wordt beschermd door het auteursrecht op grond van de "Berner Conventie". Meer informatie over het overnemen en publiceren van (delen van) deze website is op te vragen bij Henk Nyenhuis.